Stalen ramen en deuren

Stalen schrijnwerk in constructiestaal, dat zijn ramen en deuren waar de tijd zijn tanden op stukbijt. Geen deurgat te groot, geen muur te scheef: alles wordt nauwkeurig opgemeten en gemaakt in een stalen jas die als gegoten zit. De kwaliteit van de metalen kaders en profielen wordt doorgetrokken in de beglazing.

Alle types stalen ramen en deuren op maat

Zowel voor buiten- als voor binnenschrijnwerk is staal een duurzame en kwaliteitsvolle optie. Niet gebonden aan standaardafmetingen, is elk stuk mogelijk als maatwerk en kan gekozen worden voor diverse soorten ramen en deuren: schuiframen, vaste ramen, draairamen, klapramen, steekramen, vouwramen, enkele en dubbele ramen en deuren, draaideuren, schuifdeuren, pivoterende deuren, vouwdeuren, douchewanden… Alle ramen en deuren kunnen gecoat worden in verschillende RAL-kleuren. Afwerkingen getuigen tot in de details van vakwerk.

Binnenschrijnwerk

Door onze samenwerking met Veerle Verschooren is het mogelijk om glas-in-lood te integreren in stalen ramen of deuren. Op die manier geven we interieurs een bijzondere esthetische en artistieke meerwaarde.
Naast het glas-in-lood kunnen we ook bijzondere effecten creëren met draadglas, kathedraalglas of Vanceva glas (= gekleurd glas).

Bekijk ons binnenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk

Staal is een duurzaam materiaal (staal is voor 80% gerecycleerd) en die aandacht voor duurzaamheid trekken we door.
Onze deuren worden gemaakt met Jansen profielen. We werken steeds met isolerend kwaliteitsglas en correct geplaatste thermisch geïsoleerde profielen (geen koudebruggen) voor maximale energieprestaties. Ons stalen raam- en deurwerk leveren we met alle types beglazing zoals dubbel glas of hoogrendementsbeglazing (HR-glas).

Maak kennis met ons buitenschrijnwerk

Ook beglazing en mastiek

Omdat wij ambachtsmannen zijn, beheren we onze realisaties van A tot Z of van opmeting tot oplevering. Beglazing die aan alle isolatie- en kwaliteitsnormen voldoet, wordt geplaatst en gemastiekt volgens de regels van de kunst. Elk opgeleverd project is een tot in de puntjes (en de hoekjes en de naadjes) afgewerkt geheel.

Laat je inspireren

Muren scheiden, stalen ramen en deuren verbinden. Ze dialogeren met de buitenwereld en trekken groen en natuur door naar het interieur. Binnenskamers voegen ze sfeer toe en kunnen ze de status van een kunstig object krijgen.

Bekijk onze projecten

Dieper ingaan op de voordelen van stalen schrijnwerk?

Scroll naar boven