Maatwerk in staal

De kracht van staalwerk ligt in de duurzaamheid, de tijdloosheid en de uniciteit. Er is een ruime keuze aan afwerkingen: cortenstaal, gelakt, geboend of gesmeed staal. Wij creëren elk project op maat, rekening houdend met stijl, smaak en omgeving. Landelijk, urbanistisch of industrieel, voor welk facet van staal val jij?

stalen Meubels op maat

Geen twee mensen zijn gelijk en dat geldt ook voor woon- en werkruimtes. Niet alle behoeften worden gedekt door een meubel dat direct leverbaar op de markt is. Wil je echt efficiënt omspringen met de ruimte die je hebt, dan combineer je functies, out of the box. Of misschien wil je dat jouw meubel origineel is, of dat het het midden houdt tussen een kunstobject en meubilair? Als het ook nog onverslijtbaar mag zijn en moet inspelen op de rest van je interieur, dan kies je een stalen meubel op maat.

Laat je inspireren door onze meubels op maat

stalen trap

Een trap kan zoveel meer zijn dan een verbinding tussen beneden en boven. Het is een interieurelement dat de stijl van de woning onderstreept, trede per trede. Het is ook een gebruiksvoorwerp dat onverslijtbaar moet zijn. Of duurzaam als staal.

Bekijk onze trappen

Leuningen en balustrades

Lean on me: onze leuningen en balustrades ‘dragen’ niet zelden de architectuur van een project. Ze geven cachet en onderstrepen de stijl van een bouwwerk. Ook hun functionele rol spelen ze met verve: ze zorgen voor veiligheid en gebruiksgemak. Staal of smeedijzer: de sfeer verschilt, slijtvastheid is een constante.

Onze leuningen en balustrades

Specials

We produceren en plaatsen ook signalisatieborden, spiegels, lichtarmaturen, bankonderstellen, brievenbussen, objecten op vraag…

Je kunt rekenen op precisie tot in de details, bij elk soort van afwerking. Onze ervaring als designer is jouw troef.

Enkele voorbeelden

Vraag je je af op welke manier staal inpasbaar is in jouw woning of project?

Of bekijk eerst onze projecten

Scroll naar boven