Ambachtelijk smeedwerk

De smid en zijn smederij: doen ze jou ook denken aan vurig vakwerk, meesterschap, kunde en kunst? Onze vader was onze mentor, wij zetten zijn vakmanschap voort en lassen er een hedendaagse toets aan vast. Scharnieren en hengsels, hekken bij een hoeve, volledige restauratieprojecten en creaties, kunstwerken in opdracht en samenwerkingen met kunstenaars en architecten… daarvoor brandt ons vuur.
Laat je aansteken door onze passie.

Serres

De serre als kas om groenten in te kweken is sinds enkele jaren weer aan een opmars bezig. Ook als orangerie of glazen uitbouw van het huis is het een manier om dicht bij de natuur te leven. Een vakkundig uitgevoerde tuinkamer of broeikas is en meerwaarde voor je tuin.

Bekijk onze serres

Restauratie

Restaureren doe je met respect voor het originele ambacht. Het vraagt aanvoelen en stielkennis; je moet het oorspronkelijke ontwerp begrijpen om het in ere te herstellen. Restaureren is een specialiteit. Doordat we die vakkennis in huis hebben, kregen we al een vooraanstaande rol in tal van prachtige restauratieprojecten.

Enkele restauratieprojecten

Siersmeedwerk

Met krullen en bogen, hoeken en kantjes, spiralen en figuren, getorste kabels en fiere pieken smeden wij je verhaal. Maatwerk garandeert originaliteit; we verkennen de grenzen van stijlen: art deco, classicistisch, sierlijk romantisch, modern… en werken af naar jouw wens.

Ambachtelijk siersmeedwerk

Deurbeslag

De brute kracht van authenticiteit en metier komt naar voren in het deurbeslag dat in de smidse bewerkt wordt: klinken, sloten, grendels, handgrepen, lenen of hengsels, scharnieren…

Vind hier inspiratie

Smeedwerk geleerd van vader op zoon: dat betekent een stevige basis van meesterschap, met daaraan toegevoegd een hedendaagse blik op combinaties van stijlen en materialen. Ontdek hoe smeedijzerwerk echt wérkt voor diverse projecten.

Bekijk enkele projecten

Fan van staal of smeedijzer?

Scroll naar boven